Знаменита гонщиця, автомеханік і ведуча популярного телешоу «Руйнівники легенд» (MythBusters) на телеканалі Discovery Джессі Комбс загинула в автокатастрофі.

Про це повідомляють журналісти.

39-річна Джессі, яку називали «найшвидшою в світі жінкою на чотирьох колесах», намагалася побити свій власний рекорд швидкості на суші на реактивному автомобілі в пустелі Алворда в американському штаті Орегон. Комбс планувала розігнатися до 824 кілометрів на годину (її попереднє досягнення — 777 кілометрів на годину). Однак спроба закінчилася трагедією. Деталі події поки не уточнюються.

В заяві сім'ї Джессі говориться, що вона мріяла стати найшвидшою жінкою на Землі і «покинула цю землю швидше, ніж будь-яка інша жінка в історії».

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Крім програми «Руйнівники легенд» (виходила в ефір з 2003 по 2016 рік, Комбс приєдналася до неї у 2009 році) Джессі, випускниця університеті штату вайомінг технологічного інституту за спеціальністю «післяаварійний ремонт автомобілів», також співпрацювала з шоу «Xtreme 4×4», а також «Крутий тюнінг».

Нагадаємо, в мережі показали знімки скандального літака Меган Маркл і принца Гаррі: небачена розкіш.


Як повідомляв раніше Знай.uа, в Києві "Газель" пішла під асфальт.


Також Знай.uа писав про те, що українцям розповіли подробиці обвалу будинку в Дрогобичі.