Відомий чемпіон і рекордсмен світу з плавання в холодній воді росіянин Микола Петшак потонув. Відповідна інформація з'явилася в Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Рекордсмен світу з плавання в холодній воді Микола Петшак потонув під час тренування в Єнісеї", - пишуть місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що спортсмен загинув ще 27 серпня, однак інформація в ЗМІ про інцидент з'явилася лише через кілька днів. При цьому деталі того, як досвідчений спортсмен потонув під час тренування поки що тримаються в таємниці.

Повідомляється, що йому на момент трагедії було 64 роки, він мав проблеми зі здоров'ям, які могли стати причиною трагічної події.

Прощання з плавцем пройде в п'ятницю, 30 серпня.

У 2012 році Микола Петшаг виграв змагання з плавання в холодній воді. Також у 1994 році йому вдалося встановити рекорд світу по знаходженню в холодній воді.

"У нього був великий стаж плавання, плавав давно, людина у віці, говорив, що він давно плаває в холодній воді. Берингову протоку перепливав! Такий був чоловік", — коментують для россСМИ його колеги.

Нагадаємо, несподівано померла легенда кіно.

Як повідомляв Знай. ua, талановитий митець пішов з життя, місто в сльозах.

Також Знай. ua писав, що зірка "Останнього мента" і "Людини майбутнього" Олександр Числов помер у Москві.