28-річна Рейчал де Ронд з Нідерландів вирішила провести незвичайний експеримент і на три роки відмовилася від шампуню, замінивши його оцтом і дощовою водою. Дівчина розповіла, що це пішло на користь її волоссю

"Моєму хлопцю дуже подобається моє волосся. Каже, що зараз моя зачіска виглядають кращою, ніж раніше. Він навіть взяв з мене приклад і вже два роки не миє голову шампунем", – заявила Ронд.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами нидерландки, коли вона користувалася шампунем, її кучері втратили пружність і виглядали мляво. Вона вирішила відмовитися від хімічних засобів для догляду на користь яблучному оцту і простій воді. З часом дівчина помітила, що її волосся стали більш об'ємними і живими.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, поки Потап був на відпочинку, Каменських розважалася з дівчинкою.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, бурхливий роман принца Гаррі і Меган Маркл відтворили по шматочкам.

Також "Знай.uа" писав, донька Полякової втекла від батьків до Америки, вже і фото показала.