Франко Коломбо, близький друг Арнольда Шварценеггера, загинув 30 серпня, йому було 78 років. Про трагічний випадок розповів сам Шварценеггер на своїй сторінці в Instagram.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляє італійський ресурс La Nuova, у Коломбо були проблеми з серцем, і він потонув у морі біля Сан-Теодоро, Сардинія в Італії.

"Сьогодні я спустошений. Але я дуже-дуже вдячний за ті 54 роки дружби та радості, які ми разом ділили… Моє життя було набагато веселіше, яскравіше і повніше завдяки тобі", - поділився емоціями Шварценеггер і сказав, що буде сумувати за своїм другом, і що він його не забуде.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Коломбо, як і Шварценеггер, захоплювався бодібілдингом, і в 1976 році він став "Містером Олімпія", вдруге він отримав титул у 1981 році. Завдяки Шварценеггеру він епізодично з'являвся у фільмах "Людина, що біжить", "Конан-варвар" і "Термінатор" (1984).

Нагадаємо, раніше неживе тіло легенди знайшли у воді: неймовірні деталі, в які складно повірити.

Також Знай.uа писав, що помер колишній гравець збірної США Колін Кларк.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що загиблий Дадашев пережив інсульт під час фатального бою: бився через нелюдську біль.