36 годин лютував ураган Доріан на Багамських островах. Він обрушився на Багами 2 вересня і залишив по собі жахливі руйнування. Максимальна швидкість вітру досягала 354 км в годину.

Найбільше від буревію постраждали острови Абако і Гранд-Багама, деякі з їхніх районів були цілком зруйновані стихією.

Ураган Доріан пройшовся по Багамах

Рятувальники досі не змогли дістатися до деяких районів, тому остаточна цифра постраждалих невідома. На даний момент місцева влада повідомляє про сімох загиблих і 21 постраждалих.

Безжальний ураган залишив без даху над головою, продовольства, води і медикаментів тисячі людей, і на це йому знадобилося якихось півтори доби. Масштаби руйнувань поки конкретно не відомі, влада називає наслідки урагану безпрецедентними.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Ураган Доріан пройшовся по Багамах

Вода у деяких регіонах досягла рівня семи метрів. Максимальна швидкість вітру становила 354 км в годину. Метеорологи пояснили виникнення такого потужного урагану незвичайним збігом обставин і розташуванням двох атмосферних фронтів.

Ураган Доріан пройшовся по Багамах

За шкалою ураганів Саффіра-Сімпсона буревію Доріан була привласнена максимальна п'ята «катастрофічна» категорія.

Зараз ураган знаходиться недалеко від штату Флорида, в четвер він може пройти повз штатів Джорджія і Південна Кароліна, а в п'ятницю наблизиться до Північної Кароліні і попрямує на північний схід уздовж східного узбережжя США, – повідомляють метеорологи.

Нагадаємо, раніше в США оголошено термінову евакуацію мільйонів американців на східному узбережжі

Як повідомляв портал "Знай.ua", ураган "Доріан" змітає узбережжя з лиця Землі: апокаліпсис близько, катастрофічний вітер руйнує все навколо

Також "Знай.ua" писав, що із Трампом стався курйозний випадок, він привітав Польщу з вторгненням нацистів