50-річний Маккрей Гейм був автором відомої "лікувальної" для гомосексуалістів, яка повинна була допомагати ставати їм гетеросексуалами. В результаті, у червні 2019 року Гейм зізнався, що він сам - гомосексуал. Детальніше про це він розповів виданню The Post and Courier.

Терапевтичну методику "Hope for Wholeness" Гейм придумав ще в 1999 році. Суть методики полягала в тому, щоб переконати за допомогою релігії гомосексуалістів в тому, що їм необхідно змінити свою ідентичність.

Через двадцять років після розробки, Гейм каже: "Конверсійна терапія - не просто брехня, але дуже шкідлива брехня, заснована на такий же брехливої реклами".

Гейм поділився тим, що геєм він був завжди. І коли він сам шукав допомоги у терапевта, і коли одружився і коли "лікував" інших гомосексуалістів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В молодості він потай від сестри одягав її речі, а потім почав розуміти, що йому подобаються чоловіки. Сім'я Гейма була релігійною, і його життя було наповнено протиріччями:

"В моїй голові гомосексуальність і християнство не могли вкластися разом. Я говорив собі, що йду "не тим шляхом", але тіло не слухалося".

До 18 років у Гейма не було зв'язку з іншими чоловіками, але коли він почав жити окремо, то став заходити потай в гей-бари. Однак, він одружився на дівчині.

Гейм каже: "Я пам'ятаю, як підходив до вівтаря, а навколо стояло близько трьохсот осіб", і згадує, як хвилювався під час одруження. Дружина Гейма помічала його за переглядом гей-журналів, і після цього він їх спалював.

Компанія, основу якої поклав Гейм, працює і донині, але в 2017 році його звільнили. Зараз Гейм просить вибачення у пацієнтів, з якими працював: "Я був релігійним фанатиком і завдавав людям біль. Люди говорили, що намагалися покінчити життя самогубством через мене і того, що я їм сказав".

Нагадаємо, раніше ХарківПрайду бути: петицію про "заборону гей-параду" визнали антиконституційною, Кернес програв.

Також Знай.uа писав, що Харків для всіх: ЛГБТ-прайд збагатить фарбами колишню столицю України.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що вінничан засікли на ЛГБТ-параді в Чехії: "Набридло шифруватися".