У російському Волгограді кандидат у депутати обласної думи від комунальної партії Вадим Чистяков помер на виборчій дільниці, куди приїхав перевірити чистоту виборчого процесу.

У Росії восьмого вересня проходять вибори у всіх 85 регіонах. Однак, далеко не все проходить за планом.

Як стало відомо, кандидат у депутати обласної думи Вадим Чистяков приїхав на одну з виборчих дільниць, щоб перевірити дотримання законності під час голосування і помер через проблеми з серцем.

Коли 49-річному кандидату в депутати стало погано, йому викликали швидку. Однак, врятувати Чистякова не вдалося. У його штабі заявили, що смерть кандидата на совісті влади.

Наголошується, що раніше в Курганської області РФ на виборчій дільниці помер 90-річний чоловік. У пенсіонера вранці підвищився тиск, він втратив свідомість на ділянці і помер.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Путін
Путін

Варто відзначити, що полковник Вадим Чистяков був кавалером ордена Мужності і медаль "За заслуги". Він закінчив Казанське танкове училище, потім в Загальновійськовий академії Збройних сил Росії. На вибори Чистяков був висунутий Сталінградським обкомом КПРФ.

Нагадаємо, Лукашенко публічно зірвався на Путіна, вдарив по хворому: "Ось це мої вимоги".

Як повідомляв Знай.uа Макрон підніс Зеленському несподіваний "сюрприз": "Тепер разом...".

Знай.uа писав, що літак Путіна спіткало лихо: життя "кремлівського царя" на волосині, вражаючі подробиці.