Стало відомо, що колишня голлівудська зірка, герцогиня Меган Маркл вирушила в Нью-Йорк, щоб підтримати свою близьку подругу Серену Вільямс. Тенісистка грала у фіналі US Open. До речі, турнір пройшов 7-8 вересня.

Проте присутність Меган Маркл на трибуні зіграла з Сереною Вільямс злий жарт.

Маркл під час гри сиділа в VIP-ряду разом з рідними тенісистки — мамою Орасин Прайс, сестрою Вінус Вільямс і чоловіком Алексісом Оганяном. Втім, її підтримка не допомогла Серені, адже вона сенсаційно програла 19-річній канадці румунського походження Б'янці Андрееску, яка вперше взяла участь у цьому турнірі.

Шанувальники легендарної тенісистки повстали проти Меган Маркл. Вони висловили впевненість, що саме вона є причиною прикрої поразки Серени Вільямс. Раніше Вільямс у присутності Маркл також двічі програвала на Вімблдоні — цього року і минулого року.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Меган Маркл доведеться несолодко, принц Гаррі більше не може мовчати.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл звинуватили в неможливому: принесла невдачу відомій спортсменці, "Лихе око".

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон терміново виганяють з дому Єлизавети II, "Чекають вже давно": що сталося в королівській сім'ї.