Одна із медсестер паризької клініки, куди був госпіталізований семиразовий чемпіон Формули-1 Міхаель Шумахер, розповіла про стан гонщика. І слід відзначити, що новини втішні, адже, з її слів, гонщик перебуває у свідомості, повідомило видання Le Parisien.

Як відзначається, Міхаель Шумахер зараз перебуває у свідомості. В даний час семиразовий чемпіон світу у Формулі-1 проходить лікування в паризькій клініці.

Кілька днів тому, 9 вересня, це ж видання повідомляло, що Шумахер був доставлений в кардіологічне відділення однієї з лікарень Парижа. Зазначалося, що при транспортуванні обличчя і тіло спортсмена були закриті.

Наразі на німця чекає експериментальна операція по впровадженню стовбурових клітин в серцеву тканину. Керувати процесом буде кардіохірург професор Філіп Менаше.

Нагадаємо, в грудні 2013 року Шумахер отримав серйозну черепно-мозкову травму під час катання на лижах в Альпах, після чого впав у кому. Влітку 2014 року німецький гонщик прийшов до тями, після чого продовжив курс реабілітації у власному будинку на березі Женевського озера.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що близько мільйона українців отримають субсидії на наступний опалювальний сезон.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського виникло занепокоєння щодо запасів газу, який необхідний для забезпечення українців теплом в опалювальний сезон.

Також портал Знай.uа писав, що борги АТ Одеська ТЕЦ і КП Теплопостачання Одеси перед Нафтогазом ставлять під питання можливість теплопостачання міста у новому опалювальному сезоні.