Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв займається самогоноварінням, а всю продукцію дарує міністрам і закордонним лідерам. Про це повідомило видання "Проект" з посиланням на трьох співрозмовників, знайомих з хобі прем'єра.

Щоправда, прес-секретар Медведєва не підтвердив "Проекту", чи справді прем’єр займається самогоноварінням, але з іронією розповів про подарунки, які отримують від нього гості:

“Дивіться, звичайний подарунковий набір це: самогон всім нашим іноземним гостям, висококласне Тосканське вино з відомих виноградників всім колегам. М'ясо молодих бичків від компанії "Міраторг". Ще все обов'язково отримують компот в банках”

Хоча співрозмовники видання все ж стверджують, що Медведєв жене самогон в садибі Міловка під Плёсом. Як відзначає одне з джерел “Проекту", на етикетці пляшки він помітив маркування "Міловської винокурні".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Наразі “Проект" не виявив цього місця, а також ліцензії на виробництво видання теж не знайшло.

Нагадаємо, раніше Юрій Іванющенко: "сірий кардинал" Януковича. Частина 1

Як повідомляв портал "Знай.uа" У Зеленського розповіли, коли він відзвітує про перші результати: "Це буде масштабна прес-конференцію"

Також Знай.uа" писав, що Костюмована драма "Фортечна" повертається: чого чекати від популярного серіалу