Історія, яка схожа на сюжет до кінофільму, трапилася у центральному місті Північної Англії Манчестер. Там один із чоловіків збирався зі своєю сім'єю на відпочинок в Іспанію, однак втрапив у ситуацію, яка вже облетіла, якщо не ввесь світ, то значну його частину. Так, пасажир літаку замінив пілота, який помилково не прийшов на рейс.

Ось, як все було:

Як з’ясувалося пізніше, Майкл Бредлі - професійний пілот, разом із власною родиною намагався відлетіти в Аліканте у відпустку. Однак, не зміг цього зробити, бо пілот літаку не прийшов. Тому чоловік вирішив все взяти в свої руки:

"Я подзвонив в авіалінії і сказав:" Привіт, я стою в терміналі без діла. У мене є ліцензія, і я дуже хочу у відпустку, так що якщо вам потрібні мої послуги, я готовий ".

На таке авіалінія погодилася та допустила чоловіка до штурвала літака. Як пізніше пояснили, що їм просто не вистачало персоналу, і вони подякували Майкла і його сім'ю за допомогу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також було відзначено, що це цілком відповідає правилам компанії, оскільки у чоловіка була ліцензія і документи. Втім, вони назвали даний випадок винятковим.

Нагадаємо, організатори кардинально змінили правила "Міс Україна 2019".

Як повідомляв портал Знай.ua , красуня з Чернівців підкорила Італію.

Також портал Знай.ua писав, що красуня-франківчанка прославила Україну на конкурсі краси, зворушливо до сліз.