Стало відомо, що модель, актриса і мати трьох дорослих синів просто підірвала інтернет своїми знімками в соціальній мережі Instagram. Вона довела, що вік – це лише цифри.

Дівчина позує в бікіні і кутюрних сукнях місцевих дизайнерів, на її обличчі немає абсолютно жодної зморшки, а стрункій і підтягнутій фігурі позаздрять багато голлівудських красунь.

Кенді дійсно виглядає на двадцять п'ять, а нещодавно їй виповнилося 53. Більше двадцяти років тому, в 1991-му році, Ло Лем виграла конкурс краси і завоювала титул "Міс Азія", народила трьох дітей, яких, до речі, вона виховала в поодинці, переживши важкий шлюборозлучний процес.

Пропонуємо подивитися знімки феноменальною нестаріючої красуні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, що супермодель Алла Костромичова прикрасила блискуче плаття ідеальним тілом.

Як повідомляв портал Знай.ua, перший тиждень на проекті став для дівчат справжнім випробуванням. І вже по закінченню цього тижня шоу залишає перша учасниця. На цей раз це виявилася дівчина з Одеси Карина Дячук.

Також портал Знай.ua писав, що Алла Костромичова показала фанатам ідеальну фігуру в незвичайній фотосесії. На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала фото, на якому з'явилася в пікантному образі.