У Західній Атлантиці тропічний шторм Умберто переріс в ураган. Основний удар припав по Бермудським островам. Знімки і відео бурхливої стихії почали з'являтися в соціальних мережах.

Стихійне лихо на архіпелазі призвело до того, що без електрики залишилося понад 27 тисяч осіб, що становить близько 80% населення країни.

Місцеві жителі публікують в соцмережах відео, на яких видно іскри на лініях електропередач. На даний момент немає даних про жертви Умберто.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Метеорологи повідомляють, що зараз ураган вже досяг третьої категорії потужності і продовжує посилюватися. В центрі шторму, швидкість вітру досягає 193 км/год, сам шторм рухається зі швидкістю 26 км/год у бік США.

Умберто – не єдине стихійне лихо в даному регіоні. Так, у ураган вранці 20 вересня переріс тропічний шторм Джері. Про це повідомив Національний центр ураганів США.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що крім цього в регіоні вирують три тропічні шторми і одна тропічна депресія.

Нагадаємо, нищівний ураган Доріан ознаменував початок кінця для всього людства.

Як повідомляв Знай. ua, на місто насувається страшний катаклізм, не сховається ніхто.

Також Знай. ua писав, що нещадний ураган "Доріан" вбив півсотні людей, багато хто досі під завалами.