Росіянам заборонили палити на балконах. У середу, 25 вересня, прем'єр РФ Медведєв підписав указ, який вносить зміни в правила протипожежного режиму. Таким чином росіянам заборонили відкривати вогонь на балконах і лоджіях. Нові правила набудуть чинності 1 жовтня.

Як відзначають місцеві ЗМІ, в РФ на балконах забороняється також смажити шашлики і запалювати свічки.

Варто відзначити, що раніше забороняти курити на балконі могли сусіди. У Верховний суд Росії з 2017 року можна було подати скаргу і отримати від курця моральну компенсацію або ж добитися повної заборони на куріння.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Нагадаємо, українцям пояснили, чим може обернутися зниження пенсійного віку.

Раніше Знай.ua повідомляв, в Україні змінилися правила отримання водійських посвідчень і їх термін придатності.

Також Знай.ua писав, українці зможуть їздити ще до однієї країни без необхідності відкривати візу. Так, представники міністерств закордонних справ України та Колумбії підписали угоду про безвізовий режим.