В Індонезії спалахнули криваві протести. А трапилося це через новий закон, який передбачає заборону сексу до шлюбу. Наразі масові заворушення вже призвели до госпіталізації понад трьох сотень людей.

Цими днями, а саме 24 вересня, на вулиці індонезійських міст вийшли тисячі людей, переважно студенти, які не невдоволенні новим законопроектом. Адже він передбачає заборону сексу до шлюбу, абортів, образи президента країни, державних символів та релігії.

Наразі найбільші масові заворушення проходять в таких містах: Джакарті, Бандунг, Джокьякарта і Маланг. На думку місцевих жителів, цей закон зашкодить не тільки місцевим любителям вільного кохання, а й економіці країни, адже ВВП держави трохи більше, ніж повністю тримається на курортні романи приїжджих.

Наразі, попри те, що постраждали вже понад три сотні людей, протестувальники пообіцяли, що продовжувати це до тих пір, поки законне переглянуть.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що дніпровські лікарі борються за життя дівчинки, яка впала в шахту ліфта.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталка Карпа відверто розповіла про першої вагітності 38.

Також портал Знай.ua писав, що в одній зі шкіл Харкова вчителька не догледіла за першокласницею.