У Москві стався страшний нещасний випадок - місцевий житель подавився шматочком сала і загинув, як передають Російські ЗМІ.

56-річний чоловік збирався повечеряти перед телевізором в темній кімнаті, так як в приміщенні перегоріла лампочка, і приготував собі з'їсти пару шматочків сала.

У квартирі також були син загиблого і його дівчина. Раптом до них донеслися звуки хрипів. Син з дівчиною вибігли до чоловіка і побачили, що він задихається, вдавившись занадто великим шматком сала. Вони подзвонили в "швидку" і під керівництвом диспетчера спробували врятувати чоловіка, але було пізно.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Коли медики приїхали на місце події, то швидко змогли дістати застрягший у горлі шматочок. Виявилося, що він був погано прожеван. Врятувати чоловіка не вдалося - він помер від задухи.

Нагадаємо, раніше як вижити на мінімалку в Запоріжжі: вистражданий лайфхак від городян.

Також Знай.uа писав, що зігрітися до смерті: львів'яни масово гинуть у "газових камерах".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Франківському алкоголіків "кодують" хрестом.