Принц Гаррі подав до суду на одну з газет через публікацію ними листа його дружини Меган Маркл.

Про це повідомляє ифнормационный портал "Кorrespondent.net".

Герцог Сассекский розповів, що нещодавно його дружина стала жертвою британського таблоїду Mail on Sunday, який опублікував приватний лист герцогині.

Принц Гаррі розповів, що він все таки вірить у правдиву журналістику, а також зазначив, що Британія потребує відповідальних ЗМІ, які не будуть переходити за межу особистого життя.

Він також зазначив, що таблоїд Mail on Sunday значно посилився за останній рік, особливо це проявлялося в період вагітності герцогині, та догляду за новонародженою дитиною.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому у своїй заяві Гаррі згадав про свою матір принцесу Діану, яка загинула в автокатастрофі через переслідування папараці.

"Я втратив матір і тепер бачу, як моя дружина стає жертвою тих самих могутніх сил", – зазначив принц Гаррі.

Також принц Гаррі розповів, що опублікований таблоїдом лист був значно скорочений і відредагований. Таким чином Mail on Sunday намагався маніпулювати своїми читачами.

Нагадаємо, що королівське подружжя Меган Маркл і принц Гаррі оприлюднили фотографію свого однорічного сина Арчі Харрісона.

Як повідомляв портал Знай.ua , у мережі з'явилися відверті фото герцогині Сассекской.

Також портал Знай.ua писав, що Меган Маркл в таємниці з'їздила до будівлі поштового офісу в Кейптауні.