Житель Чечні, який прийшов на до весілля до своєї сестри і заплакав, вибачився перед главою республіки Рамзаном Кадировим за "порушення чеченського етикету на масових заходах". Відеозвернення чеченця з вибаченнями опубліковано в Instagram.

"Ролики з тими, що плачуть на весіллях чоловіками, які проводжали своїх сестер у день їхнього одруження - абсолютно неприпустимі явища для чеченського суспільства. Є неписані правила поведінки на весіллі, дотримання яких дозволяє нам зберігати свій менталітет і особливу культуру", - йдеться в описі відео в соцмережі.

Чеченець опустив погляд і порушив чеченські звичаї як мінімум тим, що з'явився на весілля сестри. Уточнюється, що такий вчинок чеченця викликав негатив в соцмережах.

"Сподіваюся, такі, як він, зникнуть з нашої землі. Він не чеченець, просто, на жаль, живе серед нас. Сподіваюся, такі люди вимруть з нашого суспільства", - написав у коментарях до запису в Instagram користувач elimkhadzhiev.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше повідомлялося, що глава Чечні Рамзан Кадиров на нараді з представниками міністерств і відомств республіки показав відео, на якому дорослий чоловік перебуває на весіллі поруч з нареченою. Кадиров розкритикував його поведінку, зазначивши, що не дозволить нехтувати чеченськими традиціями. Пізніше житель опублікував відео з вибаченнями.

Жителі висловлюють обурення, вимагаючи дотримання традиційних підвалин і закликають припинити порушення чеченського етикету на масових заходах. Дотримання правил дозволяє чеченцям зберігати свій менталітет і особливу культуру. Ті ж хто йде всупереч всіх звичаїв і традицій повинні відповідати за свої дії і слова, щоб надалі таке не повторювалося ніким і ніде на чеченських весіллях.

Нагадаємо, привіт від Кадирова: глава Чечні звернувся до Зеленського.