Фахівці в області уфології зробили сенсаційну заяву. Вони розповіли, що їм вдалося виявити на дні океану сліди діяльності не кого іншого, як інопланетян.

Як відзначається, на дні Тихого океану виявлено величезний об'єкт невідомого походження. Уфологи вважають, що знайдене є базою інопланетян. Відповідне відкриття вони зробили за допомогою карт Google.

За словами експертів, об'єкт був виявлений поряд з узбережжям Каліфорнії. Він володіє круглою формою, його діаметр дорівнює кільком кілометрам. Уфологи не сумніваються, що цей об'єкт є справжньою базою прибульців.

Користувачі Інтернету скептично поставилися до заяви уфологів, зазначивши, що наявність у об'єкта круглої форми не дає підстав для таких тверджень.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, у небі загадково зник переповнений літак: на допомогу вислали винищувачі.

Як повідомляв Знай.uа ВМФ США підтвердив справжність трьох відео з НЛО. Схоже, влада США не можуть приховувати правди, і до нас дійсно прилітали прибульці.

Знай.uа писав, справжнє походження Ісуса розкрито: нова теорія назавжди змінить все, що знало людство.