Стало відомо, що у місті Ухань (Китай) відкрили двоповерховий підвісний міст з найдовшим у світі прольотом. Про це повідомляє Xinhua.

Так, це двоповерхова споруда є першим автодорожним мостем через річку Янцзи. Його основний проліт становить 1,7 кілометра, а загальна його довжина дорівнює 4,13 кілометрів.

До того ж, на другому поверсі цього мосту є 6 смуг, за яким автомобілі можуть пересуватися зі швидкістю 80 кілометрів на годину. На першому поверсі також є 6 смуг, однак водіям автомобілів дозволено розганятися до 60 кілометрів на годину.

Також обидва яруси даного мосту обладнані ще й оглядовими тротуарами, а на нижньому поверсі є навіть велодоріжки.

Слід зазначити, що з допомогою двоповерхового мосту влада міста сподівається розвантажити Ухань, а також мінімізувати пробки.

Нагадаємо, що на зруйнованому мосту в Станиці Луганській нарешті підійшли до кінця підготовчі роботи, які потрібно було провести до того, як починати ремонт.

Як повідомляв портал Знай.ua,, згідно з новим розпорядженням про перезатвердження проекту реконструкції Шулявського мосту, підписаного мером Києва Віталієм Кличком 7 жовтня, вартість ремонтних робіт підвищилася до 1,05 млрд грн.

Також портал Знай.ua писав, що у Марганці дівчинка з подругою гуляла по пішохідному мосту. Але раптом, щось пішло не так і дитина звалився в річку.