У четвер, 10 жовтня, в аеропорту Ростова-на-Дону літак російського "Аерофлоту" здійснив екстрену посадку. Відомо, що він летів з Москви в болгарський Бургас. Про це пишуть росЗМІ.

Посадку довелося здійснити через пасажира, який під час польоту зізнався стюардесі в тому, що у нього при собі знаходиться травматичний пістолет. За його словами, він нібито забув здати його в багаж перед польотом. У результаті пілот вирішив посадити літак в Ростові до з'ясування всіх обставин.

Повідомляється, що пасажира вже доставили в чергову частину, а пістолет вилучили поліцейські. Всі документи на зброю у чоловіка були в наявності. Літак з іншими пасажирами вилетів у Бургас.

При цьому залишається загадкою, яким чином чоловік зміг пронести пістолет через рамки передпольотного огляду в московському аеропорту Шереметьєво і чому зброю не виявили.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, що винищувач американських військово-повітряних сил (ВПС) зазнав аварії в Німеччині, пілот встиг катапультуватися і був направлений до лікарні.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Альпах знайшли літак, який повис на дротах.

Також портал Знай.uа писав, що на авіарейсі Красноярськ-Москва під час польоту помер пасажир.