Сахару Табар, 22-річну відому іранську блогерку, яка зробила безліч пластичних операцій, щоб бути схожою на Анджеліну Джолі, заарештували в Тегерані, Іран.

Сахара Табар

Правоохоронці затримали дівчину після того, як на неї неодноразово скаржилися користувачі мережі. Табар звинуватили в тому, що вона займається богохульством, підбурює до насильства, не додержується кодекса країни, закликає молодих людей займатися корупцією та незаконними шляхами заволоділа майном, передає ВВС.

Дівчина була відома в мережі Instagram після фото, на яких, як Табар сама говорила, вона постала у вигляді Анджеліни Джолі, яка перетворилася на зомбі.

Сахара Табар

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як передають ЗМІ, аккаунт дівчини в Instagram вже видалили. Вона є популярним Instagram-блогерів в Ірані, тому її дії і слова могли мати великий вплив на аудиторію.

Нагадаємо, раніше "я вже подумала, що вони живуть в 18 столітті і не чули про технології": зомбі-копія Анджеліни Джолі розкрила секрет своєї лякаючою зовнішності.

Також Знай.uа писав, що іранська Джолі розповіла подробиці жахливої зовнішності.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в Румунії сідниці допомогли дівчині стати мільйонершею, фото 18+.