На відому американську корпорацію Facebook подали до суду. Її звинувачують у тому, що корпорація зплагіатила логотип іншої молодої компанії.

Кілька місяців тому, а саме у червні, всесвітньо відома корпорація Facebook представила вкрай несподіваний продукт - криптовалюту під назвою Libra. Також відбулося знайомство і з компанією Calibra, яка й управляє вищевказаною валютою. На той час логотипу ніхто не надав ніякого значення, адже він виглядав вкрай буденно. Однак, скандал все ж трапився.

Так, на Facebook і Calibra подав до суду молодий стартап-банк під назвою Current. А річ у тому, що логотип Calibra сильно схожий на логотип Current. Також до суду подали й на дизайнерське агентство Character, яке займалося розробкою як логотипу для Calibra, так і для Current.

Стосовно цього висловився навіть глава відділу інтелектуальної власності в Pepper Hamilton LLP Ховард Ширше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Вже дуже сильно підозріло, що за розробку логотипу відповідача відповідала точно така ж фірма, що створювала і логотип позивача. Проте нам не слід робити будь-яких поспішних, передчасних висновків. Потрібно почекати до тих пір, поки не з'явиться значно більше деталей в рамках новоспеченого справи для того, щоб найбільш точно дізнатися, чому ж два обговорюваних логотипу так сильно схожі один на одного", - підкреслив Ширше.

Нагадаємо, власник Samsung Galaxy Fold показав новий недолік девайса.

Раніше Знай.ua повідомляв, відомий інсайдер розповів, чого очікувати від Apple в 2020 році.

Також Знай.ua писав, експерти назвали найкращий смартфон 2019 року.