Тайський мисливець за зміями голіруч впіймав отруйну королівську кобру, яка лише одним укусом може вбити людину. Попри це чоловік насмілився підійти до небезпечної рептилії, не використавши жодного захисного зброї.

Перед полюванням на кобру тайський мисливець провів обряд на удачу, а потім взявся за справу. Спочатку йому вдалося схопити 4-метрову рептилію за хвіст, але вона вирвалася та втекла в каналізацію.

Тайський мисливець голіруч впіймав ядовиту кобру

Сміливий мисливець за зміями рушив вслід за нею – у каналізацію. Там йому вдалося остаточно схопити королівську кобру.

Тайський мисливець голіруч впіймав ядовиту кобру

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Отруйна королівська кобра може вбити людину одним укусом. Чоловік, не дивлячись на це, не використав жодного захисного зброї. Мисливець поліз за змією і в кінці схопив її.

Тайський мисливець голіруч впіймав ядовиту кобру

Команду рятувальників викликав охоронець житлового будинку, який помітив на території отруйну кобру. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Загалом на те, щоб впіймати змію у рятувальників пішла година. Опісля її випустили в дику природу.

Нагадаємо, раніше український курорт заполонили чорні черв’яки

Як повідомляв портал "Знай.ua", грибний сезон не завершується навіть у жовтні

Також "Знай.ua" писав, що "Бабине літо" у 2019 побило два температурні рекорди