Донька прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова Єлизавета повідомила про майбутнє весілля з коханим, ім'я якого залишається таємницею. Про це йдеться в публікації дівчини в Instagram.

"В моєму розумінні, чоловік – найкращий друг, коханець, наставник. Ніколи не розуміла людей, які одружуються за розрахунком – по-моєму, це огидно. Ще я категорично проти масштабних весільних заходів. У моєму випадку питання про формат свята все ще обговорюється", - написала Ліза Пєскова.

При цьому в коментарях під постом підписники дізналися вік її нареченого. Так, один користувач запитав Лізу: "Що правда різниця в 12 років?". Вона відповіла, що різниця у віці між нею та нареченим — не 12, а 9 років. Відомо, що доньці Пєскова 21 рік.

Нагадаємо, що донька скандального екс-нардепа Михайла Добкіна Алла похвалилася нескінченними ногами в Instagram.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Пєсков заявив, що Росія відмовиться обговорювати повернення анексованого Криму Україні, ні в "нормандському", ні в будь-яких інших форматах.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський і Дональд Трамп не привітали президента Росії Володимира Путіна з днем народження. Про це розповів прес-секретар глави Кремля Дмитро Пєсков.