Переможцем конкурсу Wildlife Photographer of the Year в 2019 році став Юнцін Бао з Китаю. Він зміг сфотографувати тибетську лисицю і переляканого бабака.

Так, на цьому фото зображено саме ту мить, коли лисиця вирушила на полювання для того, щоб прогодувати своїх дитинчат. У момент полювання в її поле зору потрапив гімалайський бабак, на якого вона напала. Бідолаха вибрався з своєї нори після сплячки.

Потім, через мить після того, як був зроблений цей незвичайний знімок, почалася кровопролитна сутичка, в якій бабак загинув. Звірка не врятувало навіть втручання його родича.

На одному зі знімків з даної серії переможець конкурсу відобразив голову загиблого бабака у пащі грізного хижака.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Це життя", - прокоментував фото автор.

До того ж, за словами представників конкурсного журі, момент на цьому знімку є не тільки дуже експресивними і енергійним, але й досить рідкісним. Як раз саме це допомогло фотографу здобути перемогу над 48 тисячами інших учасників зі 100 країн.

У п'ятницю, 18 жовтня, фотографія Бао стане частиною експозиції Wildlife Photographer of the Year в лондонському Музеї природознавства.

Нагадаємо, що в Одеській області люди скаржаться на армію диких лисиць. Тварини нападають на птицю просто серед білого дня.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Стародавньому Києві Князівства Київська Русь ("Парк Київська Русь" пройде видовище, гідне князів – Шоу кінних лучників "Воїни Русі" з ключовою подією – чемпіонатом України з верхової стрільби з лука.

Також портал Знай.uaисав, що в Івано-Франківську пропала собака, господар собаки просив всіх небайдужих повідомити, якщо хтось побачить схожих собак.