В будинку американського актора Рона Елі, який розташований у Санта-Барбарі (штат Каліфорнія), сталася трагедія. Син актора 30-річний Камерон Елі вбив власну матір Ландін Елі.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

За словами правоохоронців, на місці події Ландін Елі вже була мертвою – з численними колотими ранами на тілі. Копам довелось застрелити вбивцю, бо він "становив загрозу". Сам 81-річний актор під час інциденту не постраждав.

поліція США
поліція США

Спершу винуватець трагедії заявив, що Ландін Елі вбив сам її чоловік Рон, однак правоохоронці встановили, що трапилося насправді. Камерон Елі завдав численних ран своїй матерів кухонним ножем.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зазначимо, що 81-річний Рон Елі найбільше відомий виконанням головної ролі у телесеріалі 1960-х років "Тарзан". Він також знімався в фільмах "Острів фантазій", "Диво-жінка" і "Док Севідж: людина з бронзи". У 80-х роках був ведучим конкурсу краси "Міс Америка". Протягом останнього часу у нього були серйозні проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, що Путін знайшов винних у зриві розведення сил на Донбасі: "Президент не може".

Як повідомляв Знай.uа, в аварійній посадці Ан-12 на Львівщині загинуло п’ятеро осіб, деталі трагедії.

Також портал Знай.uа писав, батько влаштував дітям катівню у підвалі: 9 років примушував чекати кінця світу, фото.