У російському місті Тамбов відбувся ярмарок, в ході якого посмажили 180 кілограм картоплі і роздавали всім бажаючим. Любителі безкоштовно поїсти вирішили не втрачати шансу і приходили на захід навіть з відрами.

Відповідні фото з заходу з'явилися на місцевих новинних сайтах і розміщені користувачами Twitter.

" В Тамбові на ярмарку безкоштовно давали смажену картоплю, юшку, люди прийшли з відрами Ні на що не натякаю але логічніше було б з коритом", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У мережі не пройшли повз новини, при цьому багато росіян не повірили в новину про те, що люди дійсно приходили з відрами.

"Тут вата не вірить, що тамбовські дурики прийшли за смаженою картоплею з відрами. Ловіть )", - пише користувач twitter під відповідними фото з ярмарку.

В коментарях люди відзначали, що їм соромно і боляче на це дивитися тому що люди дуже задоволені у тих людей, які беруть відрами, ніби вони не відчувають себе приниженими від цього і їм нормально і відзначали, що це жах і люди зовсім себе не поважають.

Нагадаємо, у Вінниці влаштували стовпотворіння в черзі за "солдатською кашею".

Як повідомляв Знай. ua, озвірілі від халяви росіяни знову насмішили мережа, епічне відео.

Також Знай. ua писав, що безглуздий тролінг над українцями обернувся для росіян скандалом.