Жахлива трагедія сталася у відомому каліфорнійському місті Санта-Барбара. Син відомого актора і письменника Рона Елі вбив власну матір. Інцидент стався в будинку 81-річного актора, його син Кемерон Елі зарізав свою 62-річну матір Валері Елі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

За інформацією журналістів, в поліцію надійшов виклик про сімейну сварку. Коли поліцейські увірвалися в будинок, то виявили там мертву жінку. Тут же знаходився її син. Правоохоронці вважали, що він "представляє загрозу", і застрелили хлопця.

Сімейне фото клану Елі

Найближче оточення сім'ї говорить, що Кемерон Елі був невдахою. Хлопець отримав гарну освіту і мав чималі гроші, проте за життя він перебивався випадковими заробітками і нічим не займався.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, убив двох людей і підрізав не менше чотирьох: суд не посадив "столичного маніяка" у в'язницю.

Як повідомляв Знай.uа вийшов трейлер серіалу "Чужинець" по Стівену Кінгу: моторошна історія від "короля жахів" добре полоскоче нерви, відео.

Знай.uа писав, у головних ролях - в'язні: легендарні Slenderbodies зняли кліп в колонії під Києвом.