Тіна Бехарано (Tina Bejarano), мешканка міста Лос-Банос, штат Каліфорнія, США, несподівано дізналася, що у неї весь цей час був 29-річний син.

Син Тіни з родиною

Син Тіни з родиною

Тіна народила першу дитину у 17 років - це була дівчинка, яку назвали Крістін. Тіна ніколи з того часу не бачила доньку. Рідна мати Тіни була проти того, щоб забирати дитину з лікарні, а потім заявила, що через 15 хвилин після пологів вона загинула. Відтоді пройшло 29 років, Тіна народила ще 5 дітей.

Син Тіни з родиною

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Про свого первістка - Крістін, жінка ніколи не забувала і кожен рік святкувала день народження.

Син Тіни з родиною

У 2018 році Тіні на пошту прийшов лист від невідомої людини. Вона провела тест-ДНК за допомогою генеалогічного сервісу і написала Тіні: "Думаю, нам треба поговорити. Тут затверджується, що ми родичі, що ви - моя мама".

Син Тіни з родиною

Виявилося, що Крістін весь цей час була жива. Її удочерила сім'я з Лас-Вегаса через 5 днів після народження. Дівчинка росла в прийомній сім'ї, а дорослою прийняла рішення змінити стать і стала чоловіком. Тепер він проживає разом з дружиною і дитиною в Нью-Джерсі.

Тіна поділилася: "Мені все одно, він змінив стать чи не змінив. Яка різниця. Це ж моя дитина. Ми просто раді, що він живий".

Нагадаємо, раніше горе-мати в Запоріжжі публічно "виховувала" дочку - шокуюче відео.

Також Знай.uа писав, що троє дітей залізли на Південний міст заради лайків: рятувальники знімали, - вдома чекає ремінь.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що хочеш за кордон - плати аліменти: горе-батька змусили повернути дитині 165 тисяч боргу.