В Росії у селищі Щетінкино Красноярського краю в результаті прориву дамб потік води зніс вагончики вахтовиків.

Як повідомляють росЗМІ з посиланням на обізнані джерела, в одному з них лежало золото. Зараз пошуковики протягом деякого часу намагалися з'ясувати місце розташування дорогоцінного металу.

Пізніше співробітники правоохоронних органів знайшли на місці прориву дамби технологічної водойми золотодобувної артілі в Красноярському краї сейф.

"Під час пошуків на місці прориву дамб співробітники поліції знайшли металевий сейф", - сказав представник прес-служби МВС по регіону Володимира Юрченка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він підкреслив, що сейф був знайдений після осушення однієї із заплав.

На місці інциденту працюють поліцейські, співробітники СКР і МНС. Пізніше за повідомленнями ЗМІ сейф розрізали спеціальними інструментами і відкрили.

"Слідчо-оперативною групою проведено розтин сейфа, всередині якого виявлено 9 колб з непошкодженими пломбами, ймовірно, з золотом, а також 14 опечатаних пакетів з концентратом для вторинної обробки, які вилучені та долучені до матеріалів кримінальної справи", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, помічник Медведєва збив людину на пішохідному переході: втік відразу, деталі.

Також Знай.uа писав про скандальну розмова Трампа і Зеленського: причетний і Путін, знайдені докази.