Стало відомо, що громадянку Польщі збираються судити за смерть українця. Прокуратура звинувачує власницю фірми в тому, що вона не надала своєму співробітникові допомогу. Про це повідомляє ТСН.

Так, 36-річний громадянин України Василь Черней, який родом з Прикарпаття, працював на підприємстві з виробництва трун недалеко від міста Новий Томишль.

Під час робочої зміни йому стало погано. Однак власниця фірми заборонила викликати медиків, і веліла всім робочим йти додому. Тіло Василя на наступний же день знайшли за 125 кілометрів від його місця роботи. Потім з'ясувалося, що позбутися від тіла їй допомагав інший нелегальний працівник з Прикарпаття. Він проходить у справі другим винуватцем.

Співучасник злочину одразу зізнався у скоєному і заявив, що діяв під тиском. Тому чоловікові можуть пом'якшити покарання.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Суд отримав обвинувальний акт проти пані Гражини. Вона звинувачується в ненаданні допомоги 12 червня українському громадянину Василю Чорнею, який працював на її підприємстві. Інший громадянин України, також серед обвинувачених. Йому інкримінують перешкоджання правосуддю і покривання злочину", - розповів представник прокуратури Міхал Сметковский.

Нагадаємо, що закривавленого чоловіка виявили біля зупинки у посадці біля траси на Кирилівку, на повороті на Ефремовку.

Як повідомляв портал Знай.ua, ресторатора Михайла Бейліна, якого НАБУ і САП підозрюють у причетності до заволодіння коштами ДП Укрзалізничпостач, відправили під нічний домашній арешт.

Також портал Знай.ua писав, що на Харківщині отримав покарання чоловік, який рік тому вбив собаку своєї знайомої.