Поліція Великої Британії виявила 39 тіл усередині вантажівки. Інцидент стався в англійському графстві Ессекс. Машина була припаркована у промисловій зоні містечка Грейс.

Про це повідомляє CNN.

Поліція прибула на місце близько половини другого ночі. Правоохоронці затримали 25-річного водія. Ірландця затримали за підозрою у вбивстві.

"Це трагічний випадок, коли велика кількість людей померла. Наші розслідування тривають, щоб встановити, що сталося", - головний начальник місцевої поліції Ендрю Марінер.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Про загиблих поки відомо лише те, що це 38 дорослих і один підліток. Офіцер місцевого департаменту поліції Ендрю Марінер попередив, що встановлення особистостей жертв може зайняти багато часу.

"Ми зараз ідентифікуємо жертв, проте це може бути тривалим процесом", - сказали в поліції.

Міністр внутрішніх справ Великої Британії Пріті Патель заявила, що вона "шокована і засмучена" тим, що вона назвала "вкрай трагічним випадком", згідно з її обліковим записом у Twitter.

Встановлено, що вантажівка прибула з Болгарії і в'їхала на територію Великобританії у неділю, 20 жовтня.

Нагадаємо, що українцям показали апартаменти Зайцевої в колонії: особистий кур'єр, ручна вишивка і шопінг.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві переповнений тролейбус спалахнув, як свічка: пожежу гасили всією вулицею, але безрезультатно.

Також портал Знай.uа писав, батько влаштував дітям катівню у підвалі: 9 років примушував чекати кінця світу, фото.