Один з головних пропагандистів Кремля Володимир Соловйов хоче отримати громадянство ЄС, а вподобав він собі Італію. Про це повідомляє місцева преса. Правда потенційні сусіди російського "журналіста" не в захваті від такого сусідства.

Про те, що італійці не надто задоволені перспективою сусідства з російським топ-пропагандистом режиму Путіна Володимиром Соловйовим, розповіла користувачка Twitter Єва Борисівна.

Незважаючи на те, що Володимир Соловйов хоче отримати громадянство ЄС, а саме – Італії, він не перестає у всіх своїх передачах та інтерв'ю критикувати ЄС за санкції проти Росії. Виглядає дивно, що його погляди і ставлення до ЄС не завадили отримати посвідку на проживання в сонячній Італії. Та італійські сусіди горе-журналіста далеко не в захваті від його репутації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Найкраще, що ми можемо порадити панові Соловйову і його численної сім'ї, - це скоріше продати нерухомість і забратися з нашої країни", - говорять його італійські сусіди. Повідомлення у Twitter

Володимир Соловйов

Користувачі мережі схвально відреагували на таку заяву і взялися активно критикувати Соловйова.

"Це повідомлення підняло мені настрій", "А червоного півня не хочуть запустити Соловйову ці італійці?", "Приємно, чорт забирай!", "Низький вам уклін! Женіть шельму геть!", - пишуть в коментарях.

Коментарі у Twitter

Коментарі у Twitter

Нагадаємо, раніше Соловйов пригрозив Закарпаттю

Як повідомляв портал "Знай.ua", Жириновський пішов війною на Київ

Також "Знай.ua" писав, що Японія відмовила Поклонській у візі