Американка Тая Кінгсборо зі штату Вашингтон збиралася вийти заміж 22 жовтня, але часу на організацію торжества у неї обмаль, оскільки її наречений служив у військово-морському флоті і через вісім днів повинен був піти в плавання. Крім того, на весілля не вистачало грошей.

Випадок, який змінив перебіг подій та втілив мрію дівчини у життя стався у день, коли Тая обирала свою весільну сукню. Дівчина випадково відправила фото вбрання не батькові, а незнайомцю. Наречена поспішила поділитися радісною новиною з батьком, який обіцяв допомогти грошима, але випадково переплутала номер телефону, що й визначило її долю.

Наречена помилилася номером, готуючись до весілля

Через помилку незнайомець отримав від Таї повідомлення з фото: "Я сказала "так" сукні!".

Дівчина спочатку здивувалася, чому батько так довго їй не відповідає та не дає згоди на покупку, а тоді отримала повідомлення з невідомого номеру і все зрозуміла. Незнайомець написав: "Ти виглядаєш дуже щасливою. Але я думаю, що ти переплутала номер. Вітаю".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Наречена помилилася номером, готуючись до весілля

Дівчина вибачилася за помилку, але незнайомий чоловік зовсім її здивував, висловивши бажання зробити їй весільний подарунок. Коли дівчина скинула хлопцеві свої дані, він поділився ними з зацікавленими підписниками в Twitter, і ті почали переводити нареченій гроші. В результаті Тая отримала достатньо грошей, щоб купити все необхідне для свого весілля.

Наречена помилилася номером, готуючись до весілля

Після весілля дівчина поділилася фото із святкової церемонії. Вона зізналася, що не очікувала такої підтримки від незнайомих людей, і подякувала всім, хто допоміг їй організувати весілля.

Весілля Таї Кінгсборо

Весілля Таї Кінгсборо

Весілля Таї Кінгсборо

Нагадаємо, раніше зірка гурту Red Hot Chili Peppers одружився на юній красуні з ювелірки, різниця 18 років

Як повідомляв портал "Знай.ua", онук Пугачової закрутив роман з довгоногою білявкою

Також "Знай.ua" писав, що 50-річна Бльоданс оголилася на природі