Принц Чарльз, який є батьком герцога Сассекського Гаррі, розлютився через його сварку з братом принцом Вільямом. Однак масла у вогонь підлила й дружина Гаррі Меган Маркл.

Про це повідомляє видання The Sun з посиланням на власні джерела.

Після того, як 20 жовтня вийшов документальний фільм про поїздку подружжя герцогів Сассекських до Африки, інші члени королівської сім'ї були шоковані від заяв Меган і Гаррі. Маркл вперше прокоментувала цькування з боку британських ЗМІ, а ось Гаррі розповів, що останнім часом сильно віддалився від брата, а їх шляхи давно розійшлися.

фото Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі \\ фото Getty Images

Причому Меган Маркл ще й сказала, що вважає британський підхід придушувати в собі емоції неправильним і "руйнівним". Тому, мовляв, вони з чоловіком вирішили нарешті дали їм вихід.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поведінка подружжя розізлила британську королеву, а от принца Чарльза засмутила. Він підтримав молодшого принца Гаррі у конфлікті.

принц Чарльз з Камілою і королевою-матір'ю
принц Чарльз з Камілою і королевою-матір'ю

Невідомо, чого саме принц Гаррі і Меган Маркл хотіли досягти своїми одкровеннями з американською пресою, але британські видання визнали, що це лише погіршило ситуацію та внесло ще більший розкол в королівську сім'ю.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон повторила легендарний образ принцеси Діани під час королівського туру: нереальний шарм.

Як повідомляв портал "Знай.ua", принцеса Беатріс відставила ревнощі і запросила на весілля несподіваних гостей: внучка Єлизавети ІІ показала приклад всьому світу.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон і принц Вільям забралися в Гімалаї заради благої мети: повторили подвиг Діани.