Принц Вільям з дружиною Кейт Міддлтон на вертольоті вирушили в гори Гіндукуш Читральского району провінції Хайбер-Пахтунхва. Вони приміряли національні костюми для зустрічі з жителями Гімалаїв.

Сотні людей вітали принца Вільяма і Кейт Міддлтон, коли вони прибули у віддалену гімалайську село для традиційного танцю і музики – таким чином пара повторила візит принцеси Діани в Пакистан в 1991 році.

Принц Вільям і Кейт прилетіли на вертольоті в 250 милях на північ від Ісламабаду в Бумбурет в районі Читрал в горах Гіндукуш. Під час свого візиту недалеко від кордону з Афганістаном вони поговорили з Діаною - молодою жінкою з цього району, названої в честь матері Вільяма, принцеси Уельської, чия бабуся вирушила в Читрал, щоб зустрітися з принцесою під час її візиту в 1991 році.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Принцеса Діана була в гостях приблизно в той час, коли вона народилася, тому її назвали Діаною. А тепер її син Вільям. Її бабуся пішла на зустріч з принцесою Діаною в Читрал, її мама не могла подорожувати, тому що вона чекала її", - розповів перекладач.

Кейт і Вільям вручили людям книги, які були присвячені візиту принцеси Діани в передгір'я Гімалаїв 28 років тому. Вони спостерігали за навчаннями з реагування на надзвичайні ситуації в одному з сіл Читрала, де 4 роки тому сталася страшна повінь.

Крім іншого, Кейт і Вільям мають намір підняти питання про глобальне потепління та його наслідки.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон в компанії 1000 копів залишає Британію.

Як повідомляв Знай. ua, королева Єлизавета II відмовилася від корони.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон повторила легендарний образ принцеси Діани під час королівського туру.