Джейд Коулі, мешканка міста Порт-Толбот, Великобританія, опублікувала на своїй сторінці в Facebook кілька постів, в яких продавала дитячий одяг та іграшки. Серед них один товар викликав у користувачів мережі неоднозначну реакцію.

Фото іграшки

Дівчина запостила фото, на якому продавала ляльку, разюче схожу на справжню новонароджену дитину. У пості Джейд не пояснила, що саме вона продає, і одна з користувачок мережі - Роуз Вільямс, подумала, що дівчина продає справжню дитину.

Фото іграшки

Вільямс написала їй образливе повідомлення в особистому листуванні:

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Все ще в наявності? Тобі повинно бути є**ть як соромно за себе. Хочеш продати таку чарівну дівчинку. Якщо ти не хотіла, то не потрібно було розсовувати свої єб**і ноги. Таким як ти потрібно зашивати п**ду, так що ви більше не будете народжувати. Ти огидний шматок непотребу".

Джейд пояснила Роуз, що це іграшка, а не дитина, але вибачень не дочекалася: "Це іграшка. Так що, Роуз, показуй свій мерзенний характер в іншому місці і прочитай опис для початку, перед тим як показувати ікла".

Скріншот листування

Джейд була збентежена таким злим повідомленням і розповіла іноземним ЗМІ, що навіть не підозрювала, що хтось міг подумати, ніби дитина справжня:

"Я зайшла в фейсбук, щоб дізнатися, чи можуть мені сказати, скільки за неї заплатять. Люди писали мені повідомлення і допомогли з оцінкою. У первісному оголошенні я не написала, що це лялька-немовля, тому що нормальні люди не продають дітей".

Пост з продажем ляльки

"Я здивувалася. Так, я розумію, вона виглядає дуже реалістично, а опис був не дуже зрозумілим, але хто продає свою дитину в групі в фейсбуці?", - сказала Джейд.

Нефрит з лялькою

Джейд каже, що в її сім'ї поставилися до ситуації з гумором: "Мій хлопець Джеймс говорив зі мною телефоном в цей час, і, коли я сказала йому, він спершу почав сміятися, а потім втратив дар мови. Чекаю не дочекаюся, коли дочка виросте і я розповім, як хтось вирішив, що я торгую їй на фейсбуці".

Нагадаємо, раніше для себе і на продаж: під Києвом батько-педофіл знімав порноролики з рідними дітьми.

Також Знай.uа писав, що тарілки з гидотою для школярів показали всій Одесі, неапетитні фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що львів'яни поставили Садовому жорсткий ультиматум.