У Росії звичайна прогулянка матері з дитиною ледь не закінчилася кошмарною трагедією - маленький хлопчик провалився у каналізаційний люк на очах у жінки і перехожих.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Хуйовий Київ".

Відомо, що жахливий інцидент стався в місті Набережні Челни.

На кадрах можна побачити, як малюк гуляє по газону, в той час, як його мати везе коляску. Жінка лише на декілька секунд відвела погляд від дитини. У цей момент малюк наступив на кришку каналізаційного люка і провалився під землю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Мати перелякалась і в ту ж секунду кинулася рятувати своє чадо. У стані афекту вона з легкістю відкинула важку кришку люка. На допомогу жінці кинулися перелякані перехожі. На щастя, яма виявилася досить неглибокою або дитина за щось зачепилася. Поки невідомо, чи отримав малюк травми.

Нагадаємо, що вчора, 17 жовтня, ввечері у Вінницькій області стався нещасний випадок, 11-ти річний хлопчик упав у 8-метрову бетонну яму. Службу порятунку "101" повідомили, що в селищі Сутиски Тиврівського району Вінницької області, дитина впала у яму. Рятувальники дістали травмовану дитину, та передали медикам. Хлопчик зараз перебуває у важкому стані.