У соціальних мережах оприлюднили вражаючі фотографії з ТД "Алем". На знімках видно, що при створенні мозаїчної підлоги з різаною плитки використані уламки пам'ятників з портретами померлих. На відео страшну підлогу зафіксував кореспондент YK-news.kz.

В адміністрації ТД "Алем" підтвердили факт, але зняли відповідальність з себе, мовляв під час ремонту все було брудне і неможливо було визначити, чим викладали підлогу. Натомісць відповідальність переклали на підрядника, який виконував будівельні роботи і, відповідно, займався закупом потрібних матеріалів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"В торговому будинку йшов ремонт. Підлога була вкрита пилом. Розгледіти матеріал, з якого зроблена плитка, було неможливо. Факт розкрився тільки до кінця ремонтних робіт", - поділилися в адміністрації.

Нагадаємо, раніше руйнівний потоп обірвав життя десятків людей, а тих, що вижили залишив без даху: фото Апокаліпсису.

Також Знай.uа писав, що тайфун "Хагібіс" в Японії: фото і відео страхітливих руйнувань і люті стихії.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про фатальні руйнації від потужного тайфуну: столиця паралізована, сотні тисяч будинків без світла.