Кривава подія сталася в Грінвелл, що в штаті Техас. Там в місцевому коледжі під час студентської вечірки стався обстріл. В результаті інциденту загинули дві людини, а більше десяти отримали поранення. Щоправда, поліцейські і досі не знають, хто стріляв, пише видання Independent.

Як відзначається, студенти зібралися в Техаському комерційному коледжі A & M, щоб відсвяткувати початок нового семестру. Під час святкування до них увірвався невідомий та почав стріляти із гвинтівки.

Як розповів місцевий чиновник, в результаті такої кривавої стрілянини загинули двоє людей, а ще десятки госпіталізували до лікарень сусідніх міст.

Вже пізніше в Інтернеті з'явилося відео, на якому видно наслідки трагедії: десятки поранених на підлозі і біжать в паніці люди. На даний момент правоохоронці розшукують стрілка і встановлюють деталі інциденту.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, раніше руйнівний потоп обірвав життя десятків людей, а тих, що вижили залишив без даху: фото Апокаліпсису.

Також Знай.uа писав, що тайфун "Хагібіс" в Японії: фото і відео страхітливих руйнувань і люті стихії.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про фатальні руйнації від потужного тайфуну: столиця паралізована, сотні тисяч будинків без світла.