На річці Вотсон, у Квінсленді, Австралія, стався смертельний інцидент - собаку живцем проковтнув величезний крокодил на очах її господаря.

Власник тварин приїхав разом з трьома вихованцями відпочивати на річку. Собаки бавилися в воді, і нічого не віщувало біди - вода була спокійна і рівна. Як раптом на одного з улюбленців накинувся гігантський крокодил. Він роззявив пащу і за секунду цілком проковтнув собаку, яка не встигла відскочити в сторону. Двоє інших собак врятувалися.

Шокований господар нічого не міг зробити. Він підбіг до води та кричав, щоб відігнати небезпечного хижака, але собаку було не врятувати. "Ох, ні, Бенні...", - з болем у голосі промовив ім'я загиблого пса господар.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відео з'явилося в мережі 23 жовтня, і це не перший подібний випадок в Австралії. Ті, хто розмістив відео на Youtube, закликають людей не відпочивати на берегах річок, бо там можуть ховатися крокодили.

Нагадаємо, раніше на Львівщині безпритульним одягнули "сережки": навіщо це потрібно.

Також Знай.uа писав номери екстрених служб України 2019: як викликати з мобільного та домашнього.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Розірвав до кістки": у Києві скажений пес скалічив дитину, моторошні кадри.