В Кам'янецькому районі Білорусі (Брестська область) бобер атакував чоловіка і смертельно поранив бідолашного. Про це йдеться у повідомленні Брестської обласної інспекції охорони тваринного і рослинного світу.

Як розповідають свідки трагедії, троє мешканців Бреста поїхали порибалити. Побачивши бобра, вони вирішили з ним сфотографуватися. Бобер напав на одного з чоловіків і прокусив йому стегнову артерію.

Друзі постраждалого накладали джгут на стегно, але врятувати укушеного не вдалося. Військовий 66-річний пенсіонер помер до приїзду швидкої допомоги від втрати крові.

Це не перший випадок нападу бобрів на людей в Білорусі. В останні роки популяція бобра в республіці різко збільшилася, і тварини почали селитися в безпосередній близькості від людей. Вони стали менше боятися людини.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

бобер
бобер

Так, кілька років тому в селі Дровяники Островецкого району (Гродненська область) вдень на молочно-товарній фермі бобер напав на працівницю. Коли їй спробував допомогти перехожий, бобер покусав його. Тварину з ознаками сказу довелося вбити. Покусані під наглядом лікарів пройшли курс лікування.

Агресивність бобров навесні може бути пов'язана з тим, що розділяються боброві сім'ї, молоді особини шукають нові території для існування і готові нападати на суперників.

Раніше на відео було зафіксовано напад іншого бобра, вже в Росії.

Відео знято в Тверській області, Андреапольский район, село Торопаца. Він мене зачепив, ледве ухилився рачки, навіть один черевик злетів з ноги і камера впала. Ті, хто бачив зуби у бобрів мене зрозуміють. Приїжджайте до нас, бобрів на всіх вистачить, — пише автор ролика Олександр Таргон.

Нагадаємо, сходили за смаколиками: бобри-бешкетники повеселилися в супермаркеті, їх зустріли, як зірок.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром. Ведмідь вирішив відвідати відділення поліції і спокійно через двері увійшов у будинок, розташований поблизу шосе.

Також "Знай.uа" писав, в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо.