В Таїланді сталася надзвичайна ситуація, яка сколихнула не тільки всю країну, а й весь світ. Відтак, в одному із місцевих зоопарків, під час екскурсії, слон вирішив відпочити та вмостився прямісінько на авто туристів. Щоправда, водію вдалося врятувати як і своє життя, так і пасажирів.

Як відзначається, надзвичайна і водночас кумедна історія трапилася в найстарішому та найпопулярнішому парку Таїланду "Кхао Яй". Саме там, де й мешкає безстрашний слон, якому вже 35-років. Відтак, якось під час прогулянки, тварина втомилася і вирішила відпочити.

Зауважимо, що місце для відпочинку слон обрав незвичне - машину з туристами, яка стояла посеред дороги. Без жодних сумнівів він спочатку переступив передніми лапами через авто, а потім просто ліг на нього.

Водій не розгубився і швидко виїхав з-під слона. Історія закінчилась без жертв. А фото інциденту вже "облетіли" весь Інтернет.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що використання тварин у цирках вже заборонено в деякий містах України. Так, на початку жовтня таке рішення ухвалила міська рада Львова.

Як повідомляв портал Знай.uа, 147 тигрів були вивезені зі скандального "Храму тигрів" в Тайланді у провінції Канчанабурі.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві та ще 23 містах України пройшов Марш на захист тварин.