В 2016 році 147 тигрів були вивезені зі скандального "Храму тигрів" у Таїланді в провінції Канчанабурі. Місце було визначною пам'яткою, де туристи могли за гроші погратися з тваринами і зробити фото. Нещодавно стало відомо, що 86 із звільнених тигрів мертві.

Як повідомляють ЗМІ, тигри померли через респіраторних захворювань і чумки собак. У 2016 році їх перевезли в заповідник у провінції Ратчабурі. Пізніше зоозахисник Едвін Віка зазначив, що причиною смерті диких тварин стали погані умови утримання, які організував для них уряд.

Так, активісти не раз говорили, що потрібно розділити тигренят і самок тварин, а самців тигрів каструвати. Тварин тримали в маленьких клітках, що посприяло розвитку захворювань.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, глобальне потепління стартувало з Антарктиди.

Раніше Знай.ua повідомляв, вчені стали свідками таємничого явища.

Також Знай.ua писав, запорожців косить жорстока інфекція, медики такого ще не бачили.