31 жовтня, четвер, в Чикаго, США, під час того, як у місті люди відзначали Хелловін, чоловіки влаштували перестрілку посеред жвавої вулиці та підстрелили 7-річну дівчинку.

Фото з місця події

Дівчинка разом з сім'єю відправилася брати участь у розвазі "гаманець або життя" - під час нього закордоном діткам люди дають цукерки і трохи грошей на честь Хеллоуїна. Інцидент стався приблизно о 17:30. Рокко Аліото, сержант чиказького поліцейського управління, розповів, що група чоловіків переслідувала одного чоловіка і почала перестрілку, як передає CNN.

Фото з місця події

Куля потрапила дівчинці в поперек, як повідомляє поліцейський, вона у важкому стані знаходиться в лікарні ім. Строгера, і, як додав Аліото: "бореться за своє життя".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото з місця події

Аліото коментує: "Це неприйнятно. 7-річна дівчинка відпочиває на свята зі своєю сім'єю, а тут раптом її беруть і підстрілюють, тому що група чоловіків хотіла підбити іншого чоловіка, коли на вулиці ціла юрба дітей".

Фото з місця події

31-річного чоловіка теж підстрелили під час події. Його стан стабільний, йому прострелили ліву руку. Зараз, за даними поліції, він знаходиться в медичному комплексі Маунт-Сінай.

Постраждалі ніяк один з одним не пов'язані, кажуть у поліції. Аліото також зазначив, що у поліції поки немає даних, хто влаштував перестрілку на вулиці.

Нагадаємо, раніше з'явилося відео перестрілки, поставила на вуха Харків: кривава розправа серед білого дня.

Також Знай.uа писав про теракт у священний день: з'явилися відео від першої особи і мотиви стрілка.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що біля синагоги відкрили стрілянину: страшна пригода забрала життя людей.