Герцог і герцогиня Кембриджські повинні бути об'єднані разом з герцогом і герцогинею Сассекськими, щоб відзначити День пам'яті в ці вихідні.

Вільям, Кейт, Гаррі та Меган візьмуть участь у фестивалі пам’яті у Королівському Альберт-Холі в Лондоні в суботу, 9 листопада, а наступного дня - у День пам’яті у Сенотафі в Уайтхоллі. Пару, яку колись називали Fab Four, востаннє бачили разом на публіці на благодійному матчі з поло в Беркширі в липні зі своїми дітьми. А нещодавно вони об'єдналися, озвучивши спеціальний фільм для кампанії з охорони здоров'я в галузі охорони здоров’я Англії Every Mind Matters.

Вільям і Кейт

Меган Маркл та герцогиня Корнуолльська проведуть королівський захід пізніше цього тижня, присвятивши його Дню пам’яті 2018 року.

Нещодавно Гаррі звернувся до чуток про розрив між собою та братом Вільямом під час документального фільму ITV про королівський тур по Африці, сказавши: "Більшість матеріалів створені з нічого, крім братів, ви знаєте, у вас є гарні дні, а є погані дні".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Говорячи про своє майбутнє і Вільяма, Гаррі додав: "На даний момент ми, безумовно, на різних шляхах, але я завжди буду для нього, оскільки я знаю, що він завжди буде для мене. Ми не бачимося так часто, як ми звикли тому, що ми дуже зайняті, але я його сильно люблю".

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон відірвалася в пабі: усе через дітей.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що діється в королівській родині, Меган Маркл і Кейт Мідллтон доклали руку.