Нещодавно британський принц Гаррі визнав розлад з принцом Вільямом. Сталося це після прем'єри документального фільму про поїздку Меган Маркл та Гаррі в Африку.

В інтерв'ю ведучому Тому Бредбі британський принц і його дружина відверто розповіли про відносини з Кейт Міддлтон та принцом Вільямом. Гаррі зовсім не заперечив чутки про розлад із старшим братом, лише сказав, що вони "йдуть різними дорогами" і фактично не бачаться через щільні графіки.

Принц Гаррі розповів про стосунки з братом

Водночас Гаррі наголосив, що дуже любить свого брата і завжди буде його підтримувати у разі потреби. Правда, ці слова принца поставили у незручне становища Букінгемський палац, який докладав всіх зусиль для залагодження ситуації та зменшення напруги між братами. Згідно з чутками, розлади між герцогами Сассекськими та Кембриджськими виникли тоді, коли Гаррі звинуватив Вільяма і Кейт у недостатній підтримці Меган напередодні їхнього з Гаррі весілля.

Та попри всі непорозуміння та ворожнечу між ними, герцоги Сассекські та Кембриджські з'являться разом на публіці, оскільки в першу чергу члени монаршої родини зобов'язані виконувати королівські обов'язки.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Хрестини сина Меган Маркл та принца Гаррі

Хоча непорозуміння між сім'ями досі не залагоджені, у королівському календарі є події, коли їм доведеться переступити через своє невдоволення один одним і вийти у світ вчотирьох.

Згідно британських традицій, 11 листопада відзначають День пам'яті полеглих у Першій світовій війні. Минулого року в цей день принци з дружинами разом з'явилися на службі у Вестмінстерському абатстві. У цьогорічній програмі також зазначена їхня присутність.

Герцоги Кембриджські та Сассекські з принцом Чарльзом

Після традиційної служби представники монаршої родини на чолі з Єлизаветою ІІ зберуться в Альберт-холлі на концерті, присвяченому Дню пам'яті полеглих. Повідомляється, що королева особисто наголошувала на присутності своїх внуків та їхніх дружин на урочистостях. Вона хоче, щоб принци Вільям і Гаррі з сім’ями, попри життєві обставини, були одною родиною.

Востаннє герцогів Сассекських та Кембриджських бачили разом на хрестинах сина Меган і Гаррі.

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон порушила королівську традицію

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кейт Міддлтон готує принца Джорджа та принцесу Шарлотту до Хелловіна у місцевому супермаркеті

Також "Знай.ua" писав, що Єлизавета II приголомшила світ несподіваним образом