У британській королівській сім'ї наростає напруженість. Принц Гаррі і Меган Маркл звинуватили Букінгемський палац у ″розпалюванні істерії, спрямованої проти них″.

Принц Гаррі не засвоїв уроки публічної ворожнечі своїх батьків. Про це пише видання Dailymail. У свій час батьки Гаррі - принц Чарльз та принцеса Діана, коментували пресі свій невдалий шлюб. Вони обоє мали благородні цілі — виправити те, що за їхнім розумінням було неправильним. Однак обоє запам'ятались головним чином через допущення перелюбу. Це стало відправною точкою в їхніх все більше наростаючих сімейних чварах та публічній війні один з одним, яка, зрештою, завдала шкоди як репутації принца і принцеси Уельських, так і монархії.

Сьогодні ж принц Гаррі своїми виступами у ЗМІ повертає час назад до темних днів королівської родиниях.

У своєму інтерв'ю, яке було включено в документальний фільм ″Гаррі і Меган: Африканське подорож″, принц Гаррі підтвердив чутки про відчуження між ним і Вільямом. Вони з Меган також розповіли про тиск на них з боку преси. Причому колишня актриса сказала, що вважає британський підхід придушувати в собі емоції неправильним і ″руйнівним″. Тому, мовляв, вони з чоловіком вирішили нарешті дати їм вихід.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І справді, розповіді про життя всередині королівської сім'ї, про стосунки зі старшим братом, про тиск преси вийшли надто відвертими і привели до напруженості в монаршій родині.

Так, публічні зізнання Гаррі про розбіжності зі своїм старшим братом Вільямом вже викликали ряд непередбачених наслідків.

Після емоційних інтерв'ю, які дали Гаррі і Меган, принц Вільям заявив через своїх помічників журналістам BBC, що турбується за брата і невістку і ″сподівається, що з ними все в порядку″, а також висловив думку, що зараз вони знаходяться в ″крихкому стані″, тому запланована шеститижнева відпустка піде їм на користь.

Після слів Вільяма преса почала писати про психологічні проблеми Гаррі, що викликало обурення герцога Сассекського і він заявив, що зовсім не вважає себе ″крихким″ - навпаки, зараз почувається сильним, як ніколи. А реакцію ЗМІ вважає ″істеричною″ і ″панічною″.

Джерело також повідомило репортерові CNN Максу Фостеру, що в палацовому оточенні королівської сім'ї повно людей, які бояться і не знають, як застосувати потенціал і оцінити зусилля Гаррі і Меган, які ″поодинці намагаються модернізувати монархію″.
Це все лише загострює ситуацю і поляризує ставлення до герцогів Сассекських.

Невідомо, чого саме принц Гаррі і Меган Маркл хотіли досягти своїми одкровеннями замериканською пресою, але британські видання визнали, що це лише погіршило ситуацію та внесло ще більший розкол в королівську сім'ю.

Нагадаємо, дружина принца Гаррі Меган Маркл зізналася, з якими труднощами їй довелося зіткнутися з тих пір, як вона стала членом королівської родини

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі з малюком Арчі на руках зворушив світ

Також Знай.ua писав, принц Гаррі заплакав на сцені від спогадів про вагітність Меган