Британська королева Єлизавета II прийняла під час приватної аудієнції в Букінгемському палаці посла Болгарії Марина Райкова і його дружину Маріану Райкову. Для цього прийому вона обрала незвичну для осені сукню.

Так, приватна аудієнція традиційно відбувалася в одному з кабінетів Її Величності в Букінгемському палаці. Королева прибула на прийом у світло-сірій сукні з принтом тюльпанів. Образ вона доповнила лаковими туфлями на підборах і з лакованою сумкою від марки Launer в руках.

На королеві також було намисто з перлів та сережки. Макіяжу на Єлизаветі II майже не помітно, лише на губах є яскрава темна помада.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що королева Єлизавета II є одною з найбільш обговорюваних осіб Великобританії. Над кожним її образом дуже скрупульозно трудяться майстри. Список людей, які створюють для королеви одяг, складається тільки з англійських дизайнерів. У 1940-1950 роках гардероб Єлизаветі II формував дизайнер Норман Хартнелл. Саме він є автором коронаційного і весільних суконь.

Після Хартнелла з королевою працювали також Ян Томас, Морін Роуз, Джон Андерсон, Карл Людвіг Резе і Стюарт Парвін. З 1994р. особистим костюмером Єлизавети II є Анжела Келлі, яка випустила власну книгу "Одягаючи Королеву".

Нагадаємо, що Меган Маркл потрапила в немилість Єлизавети II: зникла з Букінгемського палацу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", принцеса Беатріс відставила ревнощі і запросила на весілля несподіваних гостей: внучка Єлизавети ІІ показала приклад всьому світу.

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл у шкіряній спідниці звела з розуму прихильників: Єлизаветі ІІ не сподобалося б.